Thermowood vagy WPC teraszburkolat

Szeretné a természet színvilágát otthonába csempészni? A fa különböző színárnyalatai szinte bármilyen stílusirányzathoz remekül illeszkednek. A piacon jelen levő burkolatok széles választékából néha nehéz kiválasztani azt a típust, amely jellemzőinél fogva a leginkább megfelel elképzeléseinknek.

WPC teraszburkolat a fa szépsége a műanyag erejével ötvözve

Az összetétel, a könnyű fektethetőség és az anyag szélsőséges időjárási körülmények közötti viselkedése éppen olyan fontossággal bír a választáskor, mint az időtálló minőség és a sérülékenység. A fa minden szépségét kínálja a WPC DECK teraszburkolat, mely a Thermowood alapanyagával ellentétben fa és műanyag együtteseként áll minden építkező és lakásfelújító rendelkezésére.

A fa alapanyagokon előfordulhatnak repedések valamint a rovarok és a gombák is elszaporodhatnak a felületén. Ezektől nem kell tartania amennyiben a WPC DECK burkolóanyagot választja. A hatvan százalékban fát tartalmazó anyag háromféle színben vásárolható meg, melyek a bangkirai, choco, gray árnyalatával segítik otthona stílusosabbá tételét.

A világosabb, Bangkirai színvilág kiválóan illeszkedik a legtöbb bútorhoz és berendezési tárgyhoz, összhatását tekintve a mediterrán tájak, a tengerparti pihenés érzetét kelti mind szín- mind mintavilágában. Amennyiben utólag kívánja beszerezni a kiegészítőket a teraszhoz, ez a típus remekül harmonizál a legtöbb virágládával és kerti bútorral.

Némileg sötétebb színvilágot képvisel a choco burkolat, mely eleganciája mellett otthonos hangulatot képes teremteni.

A gray teraszburkolat az ezüst hűvös eleganciájával varázsolja otthonába a megnyugtató hangulatot, színvilágának köszönhetően, remekül kombinálható egyéb színekkel. Élénkebb árnyalatú bútorok, dekorációs elemek használata során kiválóan kiemeli a kontrasztokat is.

A WPC alapanyagot illetően fontos tudnia, hogy a gyártási eljárás során használt műanyagnak köszönhetően jóval tartósabb burkolatot kapunk, mint a kizárólag fa alapanyagú burkolatoknál.

Bármilyen felújítási, burkolási munkálatnál döntő tényező, hogy mennyire könnyen lehet dolgozni az adott alapanyaggal. Szükségesek a felhasználásához speciális szerszámok? Nem minden háztartásban vannak olyan gépek, melyek például a Thermowood burkolat fektetéséhez ellengedhetetlenek. A WPC sajátos jellemzőinek és kialakításának köszönhetően fűrésszel is könnyedén méretre vághatóak az elemek.

i love wpc deck logo

Üzletek

WPC DECK Budaörs

Partner üzletek


WOOPLA ZRT
2040 Budaörs
Gervay Mihály utca 1.

Miért minket válasszon?

Mert Magyarország piacvezető wpc burkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban. Mert több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt. Mert nálunk megtalálja álmai wpc burkolatát.

made in eu logo
© Copyright 2004-2022 Minden jog fenntartva. WOOPLA ZRT wpcdeck.hu | Oldaltérkép
A valóságban a színek és felületek eltérhetnek a képeken láthatóktól! A KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓK!