Garancia


1 év teljes körű garancia
10 év Európai gyártói garancia


WPC DECK a minőség garanciája

20 éves piaci múlt - 10 év garancia (Mi tudjuk mit vállalunk)

Gyári garancia. (Európai gyári garancia - nem kereskedői vagy importőri)

Garancia időtartama


A WPC DECK 1 év teljes körű garanciát vállal a goodwood, woodbe, torroTIMBER WPC burkolatokra, kerítésékre, falburkolatokra az alábbi feltételek teljesülése esetén.

A gyártó további 10 év garanciát vállal korhadás ellen, melyet gombák Vagy kártevők okoznak. A garancia csak az EU területén belül továbbá Svájcban és az USA-ban érvényes.

Garanciális feltételek*


Kövesse a gyártói ajánlásokat a termék állapotának megőrzésére, használatára és összeszerelésére a fektetési útmutatóban leírtak szerint.

A gyártó fenntartja a jogot, hogy kivizsgálhassa a szakszerű beépítést, hogy kiderüljön, a felmerült hiba a garanciális feltételek hatálya alá tartozik-e.

Jogos panasz esetén a gyártó vállalja, hogy saját költségén leszállít cseredarabokat a hibás elemek kicseréléséhez.

A gyártó fenntartja a jogot, hogy megállapíthassa a cseréhez szükséges elemeket.

A gyártó nem vállal garanciát azon károkért, melyek a nem megfelelő szállítás, tárolás, vagy nem szakszerű beépítés, vagy nem megfelelő használat következtében keletkeztek.

A garancia nem érvényes extrém időjárási körülmények okozta kár esetén, pl. jégeső, vagy tűz, vagy azonosítatlan tárgy becsapódása esetén.

A gyártó nem vállal felelősséget a termék természetes öregedés miatti, vagy normál használatból eredő fizikai változásaiért.


*A fenti garanciális feltételek csak tájékoztató jellegüek. A WPC DECK garanciális feltételeit a vásárláskor kapott garancia levél tartalmazza.

i love wpc deck logo

Üzletek

WPC DECK Budaörs

Partner üzletek


WOOPLA ZRT
2040 Budaörs
Gervay Mihály utca 1.

Adatvédelmi nyilatkozat

Miért minket válasszon?

Mert Magyarország piacvezető wpc burkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban. Mert több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt. Mert nálunk megtalálja álmai wpc burkolatát.

made in eu logo
© Copyright 2004-2024 Minden jog fenntartva. WOOPLA ZRT wpcdeck.hu | Oldaltérkép
A valóságban a színek és felületek eltérhetnek a képeken láthatóktól! A KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓK!