Üzlet: Budaörs, Gyár utca 2.  Telefonszám: +36 70 6200 432 Email: budaors@wpcdeck.hu Nyitva tartás: H-P: 9-17

Projekttámogatás

Profiktól profiknak

Miért minket válasszon? Mert Európai gyártói garanciát kap. Mert kivitelezőink folyamatos gyári oktatáson vesznek részt. Mert több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt.

MINŐSÉG - MEGBIZHATÓSÁG - GARANCIA

20 év tapasztalat

Megbizható márkák

Európai gyártás

Európai garancia

WPC burkolat és kivitelezés.

Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást

WPC teraszburkolatWPC kerítésWPC falburkolat gyártása, szakszerű kivitelezése, Magyarország egész területén. Rövid határidővel, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal. Gyártói garanciával.

megfelelő minőségű wpc burkolat kiválasztása egy projekt során rendkívül nehéz feladat. A projektek előkészítése során egyre több kihívással kell számolni. A WPC DECK® minden ügyfele számára ingyenes és átfogó projekttámogatást biztosít

WPC DECK® Kivitelező

1. Előzetes árajánlat

Kérje előzetes árajánlatunkat, így könnyedén felmérheti a burkolni kívánt terület várható anyagszükségletét és költségét.

2. Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés és konzultáció során minden kérdésére választ kaphat, mi pedig felmérjük a területet a személyre szabott árajánlathoz.

3. Árajánlat

A felmérés során tapasztaltak és egyeztetettek alapján elkészítjük Önnek gondosan megtervezett és végleges árajánlatunkat.

4. Kivitelezés

Végleges árajánlatunkat követően Ön pontos és precíz információk alapján rendelheti meg tőlünk a kivitelezést, minden egyéb rejtett költség nélkül.

A tervezéstől a kivitelezésig segítünk

WPC burkolat projekttámogatás

A termékeink mellett magas minőségű kivitelezési szolgáltatásokat is nyújtunk. Szakértő csapatunk azért dolgozik, hogy a lehető legjobb megoldásokat tudjuk ajánlani az Ön számára.

Projektszolgáltatásaink

  • termék kiírások készítése tervek alapján
  • részletes kiírások, csomóponti megoldások elkészítése költséghatékony módon
  • statikai méretezés
  • összetett kihívásokra szakértő támogatás
  • kivitelezés
  • helyszíni tanácsadás
Made in EU
Vissza a tetejére

Termékek keresése

A termék a kosárba került