Vásároljon okosan

WPC DECK útmutató az okos vásárláshoz

Igazodjon ki a WPC burkolatok világában és ismerje meg a lépéseket a boldog vásárlási élményért. Segítünk, hogy a legjobb döntést hozhassa.

Igazodjon ki a WPC burkolatok világában

Tudja meg milyen információkra van szüksége, hogy okos döntést hozzon.

Alapanyag Mert minden az alapoknál kezdődik.

Gyártás 19 éves gyártási tapasztalat.

Minőség WPC DECK a minőség garanciája.

Garancia 10 év Európai gyártói garancia.

Négy okos kérdés az okos döntéshez. Mert a tények makacs dolgok.

Ismerje meg a WPC burkolatok tulajdonságait

Tudja meg mire jók és mire nem jók a WPC burkolatok. Ismerje meg a WPC burkolatok technikai paramétereit. Ismerje meg a telepítési feltételeket, hogy a fogadó felületet megfelelően tudja kialakítani vagy a már meglévő felülethez a megfelelő burkolatot tudja választani. A WPC DECK szakértői segítenek Önnek a technikai kérdések megválaszolásában.

Hiteles forrásból informálódjon a WPC burkolatok tulajdonságairól. A WPC burkolatok műszaki, beépítési, karbantartási paramétereit a burkolat gyártója határozza meg. Más forrásból származó információk nem hitelesek és előfordulhat, hogy helytelen vagy pontatlan paramétereket tartalmaznak.

Nézze meg élőben a színeket és felületeket

Miért fontos, hogy élőben is lássa a terméket? Mert a valóságban a színek és felületek eltérhetnek a képeken láthatóktól!

Miért különböznek a képernyőn látható színek a valóságtól? Mert az intenzitásukat befolyásolja a képernyő típusa, beállítása és a környezet fényessége. Ezért javasoljuk a termék színének és felületének megtekintését a legközelebbi üzletünkben a vásárlás előtt.

Okos ötlet okos vásárlás

Okos, gyors, egyszerű és boldog vásárlási élmény.

Döntsön okosan válassza a WPC DECK termékeit, hogy a vásárlás élmény legyen és a minőség pedig ne igéret hanem tény legyen!

A vásárlás nem ér véget álmai WPC burkolatának kiválasztásával. Hátra van még a termék elszállítása és telepítése. Vegye igénybe további szolgáltatásainkat a boldog vásárlási élményért.

Házhozszállítás Kivitelezés

i love wpc deck logo

Üzletek

WPC DECK Budaörs

Partner üzletek


WOOPLA ZRT
2040 Budaörs
Gervay Mihály utca 1.

Adatvédelmi nyilatkozat

Miért minket válasszon?

Mert Magyarország piacvezető wpc burkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban. Mert több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt. Mert nálunk megtalálja álmai wpc burkolatát.

made in eu logo
© Copyright 2004-2023 Minden jog fenntartva. WOOPLA ZRT wpcdeck.hu | Oldaltérkép
A valóságban a színek és felületek eltérhetnek a képeken láthatóktól! A KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓK!