ALAPANYAG - WPC - GCC

Mert minden az alapoknál kezdődik

A késztermék minősége nagyban függ a felhasznált anyagoktól és termelési technológiától. A WPC termékek gyártásánál kiemelkedő jelenősségű a megfelelő minőségű alapanyag. Az egyenletes minőségű alapanyagok felhasználása a végtermék megbízhatóságát eredményezi.


A WPC DECK minden termékénél kiemelt figyelmet fordít az alapanyagok kiválasztására. WPC és GCC alapanyagú termékeink egyedi recept alapján készülnek szigorú minőségi irányelvek betartásával.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a fenntarthatóság mellett.

A 19 éves tapasztalat és fejlesztés az anyag mellett szól, mi nem ígérünk olyasmit, amit nem tudunk betartani!

GCC nem egyszerűen egy alapanyag, hanem egyszerűen zseniális.

GCC alapanyagunk a világ legjobb TOP 20 C2C tanúsítvánnyal rendelkező építőanyaga közé tartozik.

A GCC-vel (German Compact Composit) egy fa-polimer alapanyag került kifejlesztésre, ami igazi mindent tudó. A fő alkotóelemét 75 % farostok képezik, amelyeket egy szabadalmaztatott eljárással, környezetbarát adalékok hozzáadásával és polimerekkel egészítettek ki. A Németországban gyártott alapanyag PVC-mentes és sokoldalúan felhasználható. A GCC-ből készült termékek a magas ellenálló képességük alapján és rendkivűl alacsony hőtágulásuk miatt mindig csúcsformában maradnak. Mivel alapanyagunk a fán alapul, idővel a természetes folyamatok miatt a szín és az árnyalatok megváltoznak. A kémiai impregnálásról tudatosan lemondtunk és helyette a természetes anyagú termék saját védelmére hagyatkozunk. A 18 éves tapasztalat és fejlesztés az anyag mellett szól – mi nem ígérünk olyasmit, amit nem tudunk betartani!

A tartósság a szívügyünk!

A természettől semmit sem elvenni, hanem a jövőbe fektetni. Innovatív alapanyagunk gyártása a tartósság nagy témakörébe tartozik és számunkra elsődleges prioritást jelent. Tudatosan gondolkodunk a természetes körforgásról és a gyártáshoz kizárólag fát használunk, mely 100 %- ig fenntartható, mivel hazai erdőgazdálkodásból származik. Ezenfelül termékeink újrahasznosíthatóak: A régi GCC-ből készült termék újra életre kel, miközben a termelési folyamat újra felértékelődik.

POWOLIT

A zord külső lágyságot takar. A POWOLIT a GCC egyik altípusa. Három világ legjavát egyesíti magában. A fa és polimerek mellett a POWOLITOT még kőzúzalék is gazdagítja, a vastagabb és keményebb felület létrehozása érdekében. A zárt felület az anyagot sokkal erősebbé és ellenállóbbá teszi a foltok és az igénybevétel ellen, szemben a hagyományos fa alapanyagú termékekkel. A POWOLIT természetes, változó anyag. A termékek színei az évek során világosabbak lesznek és szép hangsúlyt kapnak.

GCC - Mi ez és mire képes?

// magas fa tartalmú alapanyag (75%)
// ellenálló felület
// festett anyag
// természetes színfejlődés
// masszív termék
// magas teherbírású
// mezítláb kellemes érzést nyújt
// biztonságos rajta a járás
// nem szálkásodik
// játékhoz a DIN EN 71-3 szerint alkalmas
// egyszerűen megmunkálható, mint a fa

WPC DECK - WPC mert ez nem műanyag

A WPC DECK WPC (Wood Plastic Composite) alapanyag a beologic közreműködésével került kifejlesztésre. A fő alkotóelemét 55 % farostok képezik, továbbá környezetbarát adalékok és 35% polimer egészíti ki. Az Európában gyártott alapanyag újrahasznosítható és környezetbarát, valamint sokoldalúan felhasználható.

Alapanyagunk a fán alapul és nem a műanyagon vagy egyéb töltőanyagokon. A magas farost tartalomnak köszönhetően a kész felületen láthatóak az apró faszemcsék. A 19 éves tapasztalat és fejlesztés az anyag mellett szól – mi nem ígérünk olyasmit, amit nem tudunk betartani!

WPC DECK WPC - Mi ez és mire képes?

// fa tartalmú alapanyag (55%)
// ellenálló felület
// festett anyag
// magas teherbírású
// mezítláb kellemes érzést nyújt
// biztonságos rajta a járás
// nem szálkásodik
// könnyen megmunkálható

i love wpc deck logo

Üzletek

WPC DECK Budaörs

Partner üzletek


WOOPLA ZRT
2040 Budaörs
Gervay Mihály utca 1.

Adatvédelmi nyilatkozat

Miért minket válasszon?

Mert Magyarország piacvezető wpc burkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban. Mert több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt. Mert nálunk megtalálja álmai wpc burkolatát.

made in eu logo
© Copyright 2004-2023 Minden jog fenntartva. WOOPLA ZRT wpcdeck.hu | Oldaltérkép
A valóságban a színek és felületek eltérhetnek a képeken láthatóktól! A KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓK!