Üzlet: Budaörs, Gyár utca 2.  Telefonszám: +36 70 6200 432 Email: budaors@wpcdeck.hu Nyitva tartás: H-P: 9-17
WPC DECK® 20 minden pillanatban ott vagyunk

WPC DECK® Minden ami WPC

20 éve a piacon

Álmokat váltunk valóra

WPC DECK® 20 minden pillanatban ott vagyunk

A legújabb trendek szerint

Környezetbarát és, fenntartható alapanyagokból, 100% újrahasznosítható WPC burkolatokat alkotunk. Gondoskodunk arról, hogy az ellátási lánc fenntartható legyen.

Minőségben nem alkuszunk

Garantáljuk Önnek termékeink egyenletes és magas minőségét. GCC alapanyagunk a világ legjobb TOP 20 TANÚSÍTOTT ÉPÍTŐANYAGA közé tartozik.

100% ECO

Végtelen anyagciklus további erőforrás-felhasználás nélkül. GCC-anyagunk igazoltan biztonságos az összes összetevő emberi és ökotoxikológiai ártalmatlansága tekintetében globális minőségi szinten

100+ WPC termék
Egy helyen!

WPC DECK® a minőség nem ígért hanem TÉNY

Együttműködünk Európa legkiválóbb szakembereivel és gyártóival, hogy biztosítsuk termékeink kiváló minőségét és fenntarthatóságát.

egyedülálló szakmai tapasztalat
0 év
Vásároljon okosan
2004 óta eladott WPC burkolat
+ 0 M nm
megawood® GCC teraszburkolat premium plus játék
WPC DECK® Partnerek
Partner világszerte
+ 0
WPC DECK® elégedett ügyfelek
Elégedett ügyfél ajánlás
0 %

Ismerje meg a WPC DECK® élményt

Nézze meg a videót és győződjön meg róla, milyen amikor egy álom valóra válik. 

DÖNTSÖN OKOSAN válassza a WPC DECK® termékeit, hogy a vásárlás élmény legyen és a minőség pedig ne igéret hanem TÉNY!

Miért MI?

Európai WPC Burkolat: Miért Jobb Választás, Mint a Kínai?

Amikor WPC burkolat vásárlás előtt állunk, gyakran találkozunk az alábbi dilemmával: válasszunk  kínai gyártású terméket, vagy  válasszunk minőségi, európai gyártásút?

A különbség nem csupán árban, hanem alapanyagban és gyártási folyamatban is megmutatkozik.

Az európai WPC (Wood Plastic Composite) burkolatok fa- és műanyag kompozitból készülnek, míg a kínai termékek többsége BPC (Bamboo Plastic Composite), azaz bambusz-műanyag kompozit.

De miért jobb választás az európai WPC? Nézzük!

Made in EU

Gazdasági és Környezeti Hatások

Az európai WPC burkolatok vásárlásával közvetlenül támogatja a helyi gazdaságot, munkahelyeket teremt és hozzájárul a környezeti fenntarthatósághoz. A rövidebb szállítási távolságok csökkentik az ökológiai lábnyomot, míg az európai gyártási előírások garantálják a termelés során a környezetvédelmi normák betartását.

Minőség és Tartósság

Az európai WPC burkolatok előállítása során kiemelt figyelmet fordítanak a minőségi alapanyagokra és a gyártási technológiára. Ez biztosítja, hogy a végtermék nemcsak esztétikus, hanem rendkívül tartós és időjárásálló is legyen. Ezzel szemben a bambuszból készült BPC burkolatok gyakran kevésbé ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben.

Etikai és Társadalmi Szempontok

Európai termékek vásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy a gyártási folyamat során tiszteletben tartják a munkavállalók jogait és a munkakörülményeket.

WPC DECK® egyszerűen jobb

Összefoglalva, az európai WPC burkolatok választása nem csak a termék minőségében rejlik, hanem a mögötte álló értékekben is: gazdasági stabilitás, környezetvédelem, magas minőség és etikus gyártási körülmények. Bár az áruk magasabb lehet, a befektetés hosszú távon megéri, tekintettel a termék tartósságára és az általa képviselt értékekre. A WPC burkolat vásárlásodkor vegye figyelembe ezeket a szempontokat, és válasszon tudatosan!

Fedezze fel a minőség érzékelhető különbségét a WPC DECK® üzleteiben!

Szeretettel várjuk Önt egyedülálló élményre üzleteinkben, ahol személyesen tapasztalhatja meg az európai minőséget. Itt nem csak a termékeinket láthatja, hanem kézzelfoghatóan érezheti is azok minőségét.

Érezze a Különbséget

Lépjen be üzletünkbe, és tapasztalja meg közvetlenül az európai és kínai termékek közötti különbséget. Érintse meg a termékeket, vizsgálja meg a részleteket, és érezze a különbséget a kivitelezés minőségében és a használt anyagokban.

Szakértő Tanácsadás

Szakértő eladóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában. Kérdezzen bátran, mi segítünk megérteni a termékek jellemzőit és előnyeit.

Exkluzív Bemutatótermi Ajánlatok

Látogasson el üzleteinkbe, és élvezze az exkluzív bemutatótermi ajánlatokat. Személyes vásárlása során különleges kedvezményekben és ajánlatokban részesülhet.

Élje meg a Minőséget

A WPC DECK® üzleteiben nem csak vásárolni, hanem élményeket gyűjteni is lehet. Fedezze fel termékválasztékunkat, és élje meg a minőség érzését minden egyes termékünknél.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy személyesen tapasztalja meg az európai minőség és a kínai termékek közötti különbséget. Várjuk Önt szeretettel a WPC DECK® üzleteiben, ahol a minőség nem csak látható, de érezhető is.

Vissza a tetejére

Termékek keresése

A termék a kosárba került