Térkő vagy WPC teraszburkolat?

Térkő vagy WPC teraszburkolat?

Természetes megoldást keres az otthonát övező terek és terasza burkolására? A burkolóanyagok piacán széles választékkal találkozhat. Nehéz kiválaszti azt a típust, mely leginkább megfelel az elképzeléseknek és ár – minőség szempontjából támasztott követelményeknek.

Térkő

térkő sokak által kedvelt, többféleképen variálható és felhasználható kerti burkolat. A legtöbb építészeti stílushoz remekül illik, legyen szó akár autóbejáróról, virágágyásról vagy a gyep közötti kerti utakról. Egy jó színválasztással azonnal mediterrán hangulatot kölcsönözhet kertjének. Alapvető tény: egyáltalán nem mindegy, hogy a burkolás milyen szakértelemmel történik. Rendkívül fontos a megfelelő alapozás, hiszen a termék minősége mellett ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az elkészült kültéri burkolat még hosszú évekig szolgálhassa az Ön kényelmét.

WPC teraszburkolat olyan alapanyag, mely jóval melegebb, és otthonosabb érzetet kelt a térkővel szemben és a fektetési munkálatok is elvégezhetőek szakember segítsége nélkül. Sokan szeretik a ház körüli munkát önmaguk végezni akár családtagok vagy barátok bevonásával. Ez nem csak jó programnak ígérkezik, de a jelenlegi árakat tekintve jelentős összegeket is megspórolhat vele. A vizsgált kérdések szempontjából a WPC teraszburkolat kitűnő választás az Ön részéről.

WPC teraszburkolat anyagösszetételében 60% fát tartalmaz ezzel természetes hatást keltve. A maradék 40% a használat során tapasztalt tulajdonságokat és időtálló minőséget erősíti a polimer jellemzőivel. Továbbfejlesztett összetételénél fogva rovar- és gombamentes, nem szálkásodik, karbantartása rendkívül egyszerű. Három különböző, stílusirányzatokkal jól variálható színben kapható.
choco melegségével harmóniát, nyugalmat sugároz. Teraszburkolatként és a medence körüli burkolatként is igen látványos elem.
bangkirai világosabb árnyalat. Megfelelő választás a mediterrán hangulatot kedvelőknek, könnyű hozzáillő kiegészítőket, kerti bútorokat találni.
Semleges színvilágot képvisel a gray, mely hűvös eleganciával társítja a remek kombinálhatóságot. Élénk színű bútorokkal, kiegészítőkkel egészen különleges hatás érhető el.

Mint azt már korábban említettük, nem csak a színek de a könnyű fektethetőség is a WPC kültéri teraszburkolatmellett szól. Az egyedülálló összeilleszthetőség kialakításnak köszönhetően mindenféle előzetes szakértelem nélkül, gyorsan elvégezhetőek a burkolási munkálatok. Korszerű, időtálló és stílusos burkolóanyagként áll minden lakásfelújító, építkező rendelkezésére.