Térkő vagy WPC teraszburkolat?

Természetes megoldást keres az otthonát övező terek és terasza burkolására? A burkolóanyagok piacán széles választékkal találkozhat. Nehéz kiválaszti azt a típust, mely leginkább megfelel az elképzeléseknek és ár - minőség szempontjából támasztott követelményeknek.

WPC teraszburkolat a fa szépsége a műanyag erejével ötvözve

Térkő

A térkő sokak által kedvelt, többféleképen variálható és felhasználható kerti burkolat. A legtöbb építészeti stílushoz remekül illik, legyen szó akár autóbejáróról, virágágyásról vagy a gyep közötti kerti utakról. Egy jó színválasztással azonnal mediterrán hangulatot kölcsönözhet kertjének. Alapvető tény: egyáltalán nem mindegy, hogy a burkolás milyen szakértelemmel történik. Rendkívül fontos a megfelelő alapozás, hiszen a termék minősége mellett ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az elkészült kültéri burkolat még hosszú évekig szolgálhassa az Ön kényelmét.

A WPC teraszburkolat olyan alapanyag, mely jóval melegebb, és otthonosabb érzetet kelt a térkővel szemben és a fektetési munkálatok is elvégezhetőek szakember segítsége nélkül. Sokan szeretik a ház körüli munkát önmaguk végezni akár családtagok vagy barátok bevonásával. Ez nem csak jó programnak ígérkezik, de a jelenlegi árakat tekintve jelentős összegeket is megspórolhat vele. A vizsgált kérdések szempontjából a WPC teraszburkolat kitűnő választás az Ön részéről.

A WPC teraszburkolat anyagösszetételében 60% fát tartalmaz ezzel természetes hatást keltve. A maradék 40% a használat során tapasztalt tulajdonságokat és időtálló minőséget erősíti a polimer jellemzőivel. Továbbfejlesztett összetételénél fogva rovar- és gombamentes, nem szálkásodik, karbantartása rendkívül egyszerű. Három különböző, stílusirányzatokkal jól variálható színben kapható.
A choco melegségével harmóniát, nyugalmat sugároz. Teraszburkolatként és a medence körüli burkolatként is igen látványos elem.
A bangkirai világosabb árnyalat. Megfelelő választás a mediterrán hangulatot kedvelőknek, könnyű hozzáillő kiegészítőket, kerti bútorokat találni.
Semleges színvilágot képvisel a gray, mely hűvös eleganciával társítja a remek kombinálhatóságot. Élénk színű bútorokkal, kiegészítőkkel egészen különleges hatás érhető el.

Mint azt már korábban említettük, nem csak a színek de a könnyű fektethetőség is a WPC kültéri teraszburkolatmellett szól. Az egyedülálló összeilleszthetőség kialakításnak köszönhetően mindenféle előzetes szakértelem nélkül, gyorsan elvégezhetőek a burkolási munkálatok. Korszerű, időtálló és stílusos burkolóanyagként áll minden lakásfelújító, építkező rendelkezésére.