Terméskő vagy WPC teraszburkolat?

Szeretné a nyár élményét otthonába varázsolni? Megfelelő alapanyagok kiválasztásával kellemes, délies hangulatot teremthet magának a pihenéshez. A mediterrán országok építkezési stílusa, színvilága, számos burkolóanyag segítségével visszaköszönhet otthonába. Ezek közül  nagy népszerűségnek örvend a terméskő.

WPC teraszburkolat a fa szépsége a műanyag erejével ötvözve

Terméskő

A terméskő változatos színvilággal rendelkezik, a kültéri felhasználás mellett a belső terek dekorálásában is  népszerű burkolóanyag. Falrészek, homlokzatok, lábazatok kiválóan burkolhatóak segítségével. A kert számos pontján is előszeretettel alkalmazzák, mert időtálló minőségéhez kétség sem férhet. Egyetlen hátránya, ha az Ön ízlésvilága közelebb áll a fa jellegű burkolatokhoz.

A már beszerzett terméskő burkolóanyag beépítéséhez vagy fektetéséhez komoly munkálatokra van szükség, amely magas kiadásokkal járhat. A négyféle színben kapható WPC kültéri járólap esetében nem csak kedvező árakkal fog szembesülni, hanem az egymásba illeszthető elemeknek köszönhetően az egyszerű kivitelezéssel is.

WPC burkolat

Amennyiben azt gondolná, hogy ez az alapanyag mesterséges hatást kelthet, fontos kihangsúlyozni, hogy színvilágától függetlenül, 60%-nyi fa összetétele maximálisan gondoskodik a természet közeli élmény biztosításáról. Mindezt kombinálva a műanyag terhelhetőségével olyan burkolóanyag került kifejlesztésre, amely kitűnően ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ez kétségtelenül lényeges szempont, hiszen a terasz, a lépcsők, vagy a medence környéke mind olyan területek, ahol szükség van a megfelelő ellenálló képességre és a magas minőségre.

A természetes hatást keltő WPC kültéri járólap három féle színárnyalatban kapható, ezáltal biztos lehet abban, hogy megtalálja az otthona stílusához leginkább közel álló típust. A choco rendkívüli melegséget kölcsönöz a burkolandó felületeknek, ezáltal megteremtve a délies hangulatot. Világosabb tónusú változata a bangkirai, mely kiemelt népszerűségnek örvend könnyen kombinálhatósága végett a  hozzá illő bútorok, virágládák és egyéb kiegészítők tekintetében. A hűvös elegancia, valamint az élénk színek kedvelői számára egyaránt ajánlott a Gray. Ezüstös tónusánál fogva a színek remekül érvényesülnek használatával. Bármelyik színvilág is áll a legközelebb az ízléséhez, abban biztos lehet, hogy ezek a járólapok már számtalanszor bizonyított azoknak, akik a Wpc burkolatok mellett döntöttek.

i love wpc deck logo

Üzletek

WPC DECK Budaörs

Partner üzletek


WOOPLA ZRT
2040 Budaörs
Gervay Mihály utca 1.

Miért minket válasszon?

Mert Magyarország piacvezető wpc burkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban. Mert több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt. Mert nálunk megtalálja álmai wpc burkolatát.

made in eu logo
© Copyright 2004-2022 Minden jog fenntartva. WOOPLA ZRT wpcdeck.hu | Oldaltérkép
A valóságban a színek és felületek eltérhetnek a képeken láthatóktól! A KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓK!