WPC DECK traditional teraszburkolat

A WPC DECK bemutatja legújabb teraszburkolat profilját.

Tradicionális felület és modern gyártás technológia. A profilt Ausztria legjobb szerszámgyártójával terveztük és készítettük el a legjobb minőség és gyártási kapacitás érdekében.

A közel 12 hónapos tervezés és gyártás eredménye a WPC DECK legújabb terméke a Traditional wpc teraszburkolat A burkolatot első sorban Otthoni használatra és kis forgalmú területekre javasoljuk.

A traditional wpc teraszburkolat mintázata tökéletesen illeszkedik a traditional wpc kerítés mintázatához. A két termék család használata tökéletes harmóniát teremt a kertben.

Traditional teraszburkolat és kerítés
Traditional teraszburkolat és kerítés

 

WPC DECK SHOP 16.kerület

A mai napon egy újabb WPC DECK SHOP nyitott a 16 kerületben.

A WPC DECK folyamatosan törekszik rá, hogy megfeleljen a vásárlói igényeknek. Gyártóként fontosnak tartjuk, hogy minél közelebb vigyük a termékeinket a vásárlóinkhoz. A WPC DECK franchise hálózata a garancia rá, hogy a minőségi termék mellé minőségi és európai színvonalú kiszolgálás párosul. WPC DECK – egyszerűen jobb. 

WPC DECK 16.kerület

Email:16kerulet@wpcdeck.hu
Telefon: +36 70 673 1136
WPC DECK SHOP: HU1164 Budapest Szabadföld út 17

Miért minket válasszon?
Mert Magyarország piacvezető wpc burkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban. Mert több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Mert igyekszünk mindig adni valami pluszt. Mert nálunk megtalálja álmai wpc burkolatát.

A legjobbat vagy semmit! Mercedes – WPC DECK

A Mercedes gyár óvodájának teraszát a WPC DECK Industriál teraszburkolat rendszerével burkoltuk.

A Mercedes most sem elégedett meg az átlagossal a minőséget és a tapasztalatot választotta. 
A közel 500 nm terasz, keretes megoldással készül. A végeredmény majd magáért fog beszélni. A kivitelezés Forster Gábor és csapata munkája. Rekord gyorsasággal, hogy az átadásra elkészüljön a terasz.  Bár nem szokásom de most idézek Gábortól:

Hajnal hasadtától burkolunk mint állat, hogy ne hagyjuk cserben a csillagos gyárat.

2015 WPC DECK teraszburkolat kínálata Made in EU

2015 ismét izgalmas év lesz a WPC DECK háza táján. A legmodernebb burkolatok és felületek lesznek felsorakoztatva teraszburkolat kínálatunkban. Csodás felületek  és modern színválaszték fogja jellemezni a 2015 wpc burkolat kínálatunkat.

Az elmúlt években rengeteg visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől és ezeket az információkat felhasználva fogjuk bővíteni  WPC kínálatunkat.

A felületek és színek kombinációjának köszönhetően 2015-ben több mint 12 WPC teraszburkolat közül lehet majd választani.

A WPC DECK teraszburkolatai egytől egyig Európában készülnek.

Európai minőség és gyors gyártási, szállítási határidő. 2015-től a WPC DECK teraszburkolat családok mindegyike Európai gyárakban készül egyedi licensz alapján. Mert mi mindig a legjobbat adjuk ügyfeleinknek.

Made in EU

YooBamboo bangkirai burkolat – FORD Hovány

Abban a megtisztelő feladatban volt nemrég részünk, hogy a FORD Hovány minket bízott meg a egyik autószalonjánál található híd burkolatcseréjével. A YooBamboo Bangkirai teraszburkolatot választották a régi burkolat helyett. A kivitelezés nem a saját párnafa rendszerrel került megvalósításra a híd szerkezeti sajátosságai miatt. A kivitelezést a WPCDECK szakértő csapatának keze munkája. Úgy gondolom elég a szóból beszéljenek inkább a képek a munka folyamatról és az eredményről.

Viszlát teraszburkolat.hu – Hello wpcdeck.hu

Az elmúlt 2 évben sokan dolgoztak azon, hogy  a legjobb WPC burkolat-kínálat kerüljön kifejlesztésre. Célunkat elértük, sikerült Magyarország legjobb WPC teraszburkolat termékcsaládjait a kínálatunkban tudni. Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen nem csak a termékeket fejlesztettük és tettük egyre jobbá, hanem a Blue Market Zrt valamint a teraszburkolat.hu is teljesen átformálódott. Létrejött egy nagyszerű Brand (WPC DECK) és egy csodálatos oldal a wpcdeck.hu.

Viszlát teraszburkolat.hu hello wpcdeck.hu.


 Miért lett a teraszburkolat.hu-ból wpcdeck.hu?

A teraszburkolat.hu 2007-ben indult útjára. Azóta rengeteget fejlődött, változott a termékkínálat és a weboldal is.

A kezdetek

Weboldal a teraszburkolatokról: Fa, kő, térkő, terméskő, hidegburkolat. Minden ami teraszra való.

A váltás

A sok vásárlói visszajelzés hatására kínálatunkat a fa teraszburkolatokra összpontosítottuk. A legjobb tulajdonságokkal felruházott burkolat, viszont karbantartás-igényes és a fektetése is nagy szakértelmet kíván.

WPC teraszburkolatok

Azt a megoldást kerestük, ami a legjobb a vásárlóinknak. Könnyen fektethető burkolat mely karbantartásmentes és egy életre szól. Megszületett a WPC DECK fa-műanyag teraszburkolat termék család. Nem csak terméket akartunk adni hanem megoldást egy életre.

2014 wpcdeck.hu

Elérkezett az idő, hogy váltsunk, mert mi nem általánosságban teraszburkolatot árulunk.  WPC DECK márkanév alatt gyártatjuk és forgalmazzuk WPC burkolat termékcsaládjainkat. A legjobbat nyújtjuk, mert mi is a legjobbat várjuk el. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot! A burkolatokat az igényeknek megfelelően minden évben fejlesztjük. A WPC DECK burkolat több mint teraszburkolat – a legjobb megoldás a teraszok burkolására.


 teraszburkolat.hu

 • A teraszburkolat.hu már nem volt igazán átlátható a sok új terméknek, fejlesztésnek köszönhetően. Teljes termékpalettánk csak egy részét tudta megmutatni.
 • A  burkolatokat csak színenként és márkánként tudta megjeleníteni.
 • Mobilról és tablet-ről nem volt élvezhető a tartalom.
 • Nem használta ki a modern webfejlesztés lehetőségeit.

wpcdeck.hu

A WPC DECK küldetése, hogy Ön megtalálja álmai teraszburkolatát.

A Blue Market Zrt alap filozófiája a több élet, a természet szeretetén és az emberek életének megkönnyítésén alapul. Termékei egytől- egyig természetbarát alapanyagok felhasználásával kerülnek gyártásra. A tervezés során tőrekedtünk arra, hogy ne csak az előállítással és a felhasznált anyagokkal védjük a természetet, hanem az újrahasznosítással és a karbantartással is. A termékek fejlesztésénél elsődleges szempont volt a több élet filozófia, ami biztosítja a felhasználó számára a gondtalan használatot, az egyszerű kivitelezést, tisztítást és karbantartást.

A burkolataink nagyszerűek, a vásárlóink kivételes és csodálatos emberek, ezért a weboldalunknak is nagyszerűvé és egyszerűvé kellet válnia. Megszületett a wpcdeck.hu mert mi mindig megfelelünk az elvárásoknak.

WPC DECK
WPC DECK

Tudásbázis

Folyamatosan cserélődnek le a fa alapanyagú termékek a környezetbarát és újrahasznosítható wpc alapanyagú termékekre. Egyre nagyobb teret hódit magának a WPC burkolat a fa és hagyományos burkolatokkal szemben. Sokan kevés információval rendelkeznek a WPC burkolatokról és anyagról ezért létrehoztuk a tudásbázist, ahol minden információ megtalálható.

WPC DECK Tudásbázis
WPC DECK Tudásbázis

Galéria

Nehéz elképzelni hogyan fog kinézni nagy felületen egy burkolat. Egy kis mintából nem mindig lehet vizualizálni a végeredményt. A Galéria szekció éppen ebben segít. A burkolat oldalán automatikusan megjelennek a galériából a kapcsolódó képek.

WPC DECK Galéria
WPC DECK Galéria

Blog

A Blog szekcióban sok érdekes és hasznos tartalom található. Segít a megfelelő burkolat kiválasztásában és tanácsokat ad a tisztításhoz, karbantartáshoz. Nem csak WPC burkolatokról szól, kitérünk mindenre ami a szabadban töltött időt kellemesebbé teheti.

WPC DECK Blog
WPC DECK Blog

Burkolatok

Minden egy helyen. Az Összes burkolat megtalálható ezen az oldalon. Konkrét márka vagy szín esetén megjeleníthetők csak az adott márka (EcoDeck, YooBamboo, eDeck) vagy  csak az adott szín (choco, bangkirai, wenge, gray) burkolatai.

Termék oldal

Minden WPC burkolat külön termékoldalon. A kiválasztott burkolatról minden információ egy helyen: ár, akciós ár, termék tulajdonságok, speciális ajánlatok és még sok minden más.

 Minden platformon azonos tartalom és megjelenés

Bármilyen eszközről is nézi a weboldalt mindig a megszokott kinézet és tartalom fogadja. Legyen szó mobilról, tabletről, tévéről. A responsive web design-nak köszönhetően maximális élményt nyújt az oldal.

platformok


Végül szeretnénk köszönetet mondani. Köszönjük a kedves szavakat, a köszöneteket amivel jelezték felénk a vásárlóink, hogy a termékeinkel hozzájárultunk egy minőségibb élethez, és nem utolsó sorban a sok-ezer vásárlónknak, hogy mellettünk döntöttek az elmúlt 10 évben és ezzel lehetővé tették számunkra, hogy büszkén mondhassuk: Magyarország piacvezető WPC burkolatai.

Köszönjük

2014 január 1-e kicsit olyan volt mint elbúcsúzni egy régi baráttól. A teraszburkolat.hu számunkra különleges volt szívünket lelkünket beleadtuk az elmúlt 7 évbe, hogy egyre jobb és jobb legyen. Azonban elérte határait és egy magasabb szintre lépett. A teraszburkolat.hu nem szűnt meg csak átalakult, hogy valami még jobb kelhessen életre. Viszlát teraszburkolat.hu – Hello wpcdeck.hu

6 nyomós ok miért használjon WPC padlót

Sokan kedvelik a hagyományos fából készített padlózatot annak melegsége, kellemes tapintása, szépsége és az általa keltett hangulat miatt. Viszont a fából készült padlóknak nagyon magas az ára, és később is többszöri költségeket jelentenek a karbantartás miatt végrehajtott felületkezelések. Nem utolsósorban a fa meglehetősen érzékeny a nedvességre, a különböző fizikai behatásokra, tehát fokozott figyelmet kell fordítani az állagának megóvására egyébként is. Ezzel szemben a fa műanyag kompozit padlók több rendkívül jól kihasználható előnnyel is rendelkeznek.

 1. A WPC padlók komoly versenytársai a fa padlóknak, mivel már a megvételük kevesebb anyagi ráfordítást igényel, mindemellett többféle stílusban és színárnyalatban is elérhetőek.
 2. A kompozit padlók nemcsak a megvételkor jelentenek jelentős költség megtakarítást, hanem mivel egyáltalán nem igényelnek folyamatos karbantartást, az egyébként fa padlók felületkezelésére ráköltött pénzek is a tulajdonos zsebében maradnak.
 3. Harmadik okként a tartósság említhető, mely szintén beletartozik a költséghatékonyság témakörébe, hiszen mivel lényegesen hosszabb ideig használhatóak a WPC padlózatok, és nem is sérülékenyek, megtakarítódnak a korai padlócserék költségei és a fa sérülékenysége miatti javítási költségek is. A kompozit padló nagyságrendekkel jobban ellenáll a karcolásoknak, erős fizikai behatásoknak, és a nedvességgel, vízzel szemben is olyan mértékű ellenállást fejt ki, melyet a fa padló meg sem tud közelíteni. Ha egy padló elem mégis megsérülne, rendkívül egyszerűen cserélhető, színkód alapján ugyanolyan darabbal, és megbontás után szintén nem szükséges a felületkezelés.
 4. Negyedik okként az esztétikai jellemzők hozhatóak fel, a fával szemben a kompozit padlók sokkalta egyneműbb összhatást tudnak elérni, ezért bizonyos szinten esztétikusabbnak mondhatóak, bár az esztétikai kérdések természetesen mindig szubjektívak. Az azonban trendként fogható fel, hogy milyen sokan keresik pont e miatt az egynemű hatás és az egyedi színárnyalatok miatt. Az esztétikai érték ott is megnyilvánul a WPC padlók esetében, hogy mivel nem fakulnak, nem foltosodna és karcolódnak, a megvásárláskori szépségüket időtlen időkig megtartják.
 5. Bár a tartósságnál már említhettük volna, mégis külön bekezdést érdemel a kompozitoknak az a tulajdonsága, hogy mivel nem vetemednek, soha nem kell számolnunk a fa padlónál oly gyakran előforduló nyikorgásokkal, vetemedés miatti szintbeli elmozdulásokkal.

Végezetül a kisgyermekes családok által nagyon jól kihasználható előnyöket említenénk. Egyrészt a fa műanyag kompozit padlók elnyűhetetlensége nagy előny, ami a gyermekek figyelmetlenségéből adódó sérüléseket lényegében teljesen kiküszöböli, de a mikroorganizmusok és fertőzések miatt aggódó szülőknek is nagy megnyugvást nyújthat, hogy a WPC

Még 3 ok

Még 4 ok

Még 6 ok

4 fontos érv a fa műanyag kompozit használata mellett

A kertes házak és társasházak megjelenését és szigetelését számtalan formában és kialakításban el lehet készíteni, ennek az esztétikai kérdéseken túl a csak a tulajdonosok számára rendelkezésre álló költségkeret szabhat csak határt. A WPC falburkolat egy viszonylag új megoldásként jelentkezik a homlokzatok megfelelő burkolására, ebben a cikkben néhány mellette szóló érvvel ennek a forradalmi anyagnak az előnyeit szeretnénk megvilágítani.

 1. Nézzük először, hogy milyen esztétikai jellemzőkkel is bír ez az anyag, milyen jellegű szépséget tud kölcsönözni homlokzati burkolatként egy adott ingatlannak. Mint nevében is szerepel, a fa műanyag kompozitok tartalmazzák a fa anyagok természethez közeli megjelenését, ezért főként azoknak ajánlható, akik vonzódnak a természetes anyagokhoz és azok színeihez, az általuk keltett meleg hangulathoz. A WPC anyagok számtalan változatban készülnek, a puritánabb és rusztikusabb kinézettől egészen a nagyon elegáns megjelenésig. Így a tulajdonosok könnyen ki tudják választani az ízlésüknek megfelelő színű és hangulatú változatot.
 2. Második érvként a szigetelésre való felhasználás előnyei következzenek. A kompozit falburkolatok önmagukban is felhelyezhetők egy kész, még egyáltalán nem szigetelt homlokzatra, és ugyanilyen könnyen alkalmazhatók egy már szigeteléssel ellátott homlokzaton is. Utóbbi esetben a WPC burkolatot egyszerűen lehet a már meglévő szigeteléssel kombinálni, hiszen a kompozit burkolat beépített szellőztetési rendszerrel van ellátva, a nedves levegő tehát folyamatosan elvezetődik, az anyag rendkívül könnyen megmunkálható, így a telepítés egyszerűen végrehajtható.
 3. A burkolásra felhasznált kompozit lapoknak a homlokzat szempontjából meglehetősen elhanyagolható a súlyuk, így a falakra gyakorolt nyomás nagyon kicsi, tehát nincs szükség semmilyen nagyobb homlokzati beavatkozásra a burkolatok felhelyezéséhez. A sarkok befejezéséhez alkalmazható profilok nagy választékban elérhetőek, így mindenki ki tudja választani a számára legesztétikusabb megoldást.
 4. Bár a WPC anyagok tartóssága lassan mindenki számára ismertté válik, néhány szóban ezt is érdemes megvilágítani. A fa műanyag kompozitoknak a tartóssága lényegesen meghaladja a fa anyagánál megszokottakat. A fához képest viszonyítva sokkalta erősebbek, és a rugalmasság tekintetében is meghaladják azt. A nedvességnek szinte tökéletesen ellenállnak, a fa anyagára oly jellemző rothadás, deformálódás, tágulás nem fordulhat elő, nem szuvasodnak, a kártevőkkel szemben is legendás az ellenálló képességük. A kompozitok a B1-es tűz besorolás szerinti szintig meg tudják gátolni a tűz tova terjedését, sőt az ettől kisebb mértékű tüzet ki is oltják. Stabilitásuk szintén jobb a fa anyagáénál, egyáltalán nem repedezik még a furatoknál sem, és mivel a nedvességet egyáltalán nem szívja magába, nem is vetemedik.

Még 3 ok

Még 6 ok

Tudja mi az a 3 ok, amiért érdemes kompozit anyagot dekorációs célra felhasználni?

Természetesen teljes mértékben szubjektív, kinek milyen anyagok, formák és színek számítanak szépnek, milyen elemeket tart dekoratívnak és melyeket nem. Akár felújítás során szeretné valaki szebbé tenni otthonát, akár az új házát lakását akarja apránként mind jobban esztétikussá tenni, nemcsak az esztétikai kérdések lesznek döntőek, hanem az erre a célra elkölthető költségek is sokat fognak nyomni a latban. Ebben az írásban néhány érvet szeretnénk felhozni a fa műanyag kompozit anyagok dekorációs értéke mellett.

 1. A természetes anyagokhoz és színeikhez való vonzódás szinte minden emberben benne van, kiben nagyobb, kiben kisebb mértékben. Akinél ez az elem nagyon hangsúlyos, az bizonyosan szereti a fa padlózatot és fából készült bútorokat. Viszont a fa egy meglehetősen költséges anyag, és a megvásárlása után is sok gondot kell fordítani az állagának megóvása érdekében, valamint elég sérülékeny is. A WPC anyagokból készült padlók és bútorok nagy árelőnnyel rendelkeznek fa társaikéhoz képest, emellett egy olyan homogén esztétikai hatást tudnak nyújtani, melyet a fa csak festéssel lenne képes utánozni. A kompozitokat meg lehet vásárolni rusztikus hatású és elegáns színösszeállításban is, és az anyagának egyneműsége folytán olyan hangulatot képes a lakásnak kölcsönözni, melyet más anyagokkal nehezen lehetne csak elérni, vagy nem is lehet. A kellemesen meleg hangulatot minden esetben a kiváló minőség is megtámogatja, és nemcsak a látvány sugároz a természethez közeliséget, hanem az tapintása, érintése is ahhoz hasonlatos.
 2. De amikor az otthonunk szebbé tételét szeretnénk elérni, nemcsak az a fontos számunkra, hogy csupán szép dolgok vegyenek körbe minket, minden bizonnyal azt is el akarjuk érni, hogy a megvásárolt termékek minél hosszabb időn keresztül sugározzák ezt a szépséget, minél tartósabban és kényelmesebben legyenek használhatóak. A fa műanyag kompozitból készült padlók és bútorok mindamellett, hogy kemények és rendkívüli mértékben ellenállóak a fizikai behatásokkal szemben, sokkalta rugalmasabbak a fából készült dolgoknál. De a tartósságuk más téren is megjelenik, nagymértékben ellenállóak a nedvességgel szemben, ezért nem is penészednek, nem foltosodnak, sőt ezen anyagok vetemedése sem fordulhat elő, ami például a fa padlók eredeti szépségét hamar árnyékba boríthatja. Itt fontos még megemlíteni, hogy a WPC a hosszú évek alatti használat mellett lényegében nem fakul, így a kedvelt szín is sokkal tovább élvezhető.
 3. A harmadik szempont, bár lehet nem mindenki számára fontos, de korunkban már nem kerülhető meg, az az anyagok környezetbarát léte felőli megítélés. A WPC ebben a tárgykörben is az élen jár, hiszen 100%-ban újra felhasznált anyagokból készülnek, tehát egyetlen plusz fát sem kell kivágni, és egyetlen gramm műanyagot sem kell újonnan létrehozni, hogy a kompozit termékek elkészülhessenek.

Még hat ok